Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ΕΥΤΥΧΙΑΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, για περισσότερο από δύο δεκαετίες  προσφέρει στην ελληνική αγορά την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων που αφορούν στα αξεσσουάρ του κρασιού, την τέχνη του σερβιρίσματος και της συντήρησής του.

Σκοπός μας είναι η εισαγωγή των πλέον πρωτοποριακών και εξειδικευμένων προϊόντων, που απευθύνονται τόσο στον επαγγελματικό εξοπλισμό εστιατορίων, ξενοδοχείων, κάβας, οινοποιείων όσο και στον οινόφιλο καταναλωτή. Η εταιρεία διαθέτει ποτήρια για κάθε είδους κρασί, ανοιχτήρια για οποιαδήποτε φιάλη και όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για γευσιγνωσία, μετάγγιση και σερβίρισμα του κρασιού.

Ανοιχτήρια, πώματα, δαχτυλίδια, χωνιά, καράφες, αντλίες συντήρησης κρασιού και πλήθος άλλων μικροαντικειμένων γίνονται αντικείμενα της επιλογής σας, για την καλύτερη απόλαυση του κρασιού αλλά και για δώρα, ή απλώς για στόλισμα του τραπεζιού σας.

Ιδιαίτερα πρέπει να τονίσουμε ότι είμαστε οι πρώτοι που φέραμε και κάναμε γνωστούς τους συντηρητές κρασιών, ανεβάζοντας τον πήχη για τον επαγγελματία και τον τελικό καταναλωτή, σχετικά με την διασφάλιση της ποιότητας του κρασιού.

Με πίστη και αγάπη στην υπηρεσία του κρασιού, όλα αυτά τα χρόνια σταθήκαμε δίπλα στους επαγγελματίες εκπαιδεύοντάς τους στα νέα προϊόντα πολλά από τα οποία έως εκείνη την στιγμή ήταν άγνωστα στο ελληνικό κοινό και τα οποία βοήθησαν στην προώθηση του κρασιού και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών τους.

Ευτυχιάδης Αξεσουάρ Κρασιού